Kontakt

Pišite nam

info@meliorvita.rs

Skopljanska 13 Beograd, Zemun

Naš objekat je pristupačan i prilagođen potrebama starijih, nemoćnih, teže pokretnih i nepokretnih, odnosno potrebama osoba sa invaliditetom.

Korisnici doma su: pokretna, polupokretna i nepokretna lica, teško obeleli kojima je potrebna palijativna nega, kao i lica obolela od demencije.

U Domu za stare „MeliorVita“ korisnicima obezbeđujemo smeštaj u komfornom i prijatnom ambijentu, a stručno osoblje profesionalnom brigom obezbeđuje sigurnost i poštovanje  dostojanstva svakog korisnika.

S pravom možemo reći, da je Dom za stare “MeliorVita” u Zemunu, jedan od najluksuznijih domova za smeštaj starijih i odraslih lica u Srbiji.

Zato kad tragate za rešenjem problema prihvatite ruku prijatelja iz doma “MeliorVita” jer mi možemo, želimo i znamo kako da Vam pomognemo!!!

Potrebna dokumentacija za prijem u dom "MeliorVita"

Ličnu kartu
Zdravstvenu knjižicu
Ličnu kartu najbližeg srodnika
Uverenje o zdravstvenom stanju od izabranog lekara Ili postojeću medicinsku dokumentaciju. Poželjan je izveštaj lekara psihijatra.
Rešenje o privremenom starateljstvu, ukoliko se radi o osobi oboleloj od demencije

Navedenu dokumentaciju potrebno je kopirati i dostaviti po dve kopije od svakog dokumenta. Originalna dokumenta se daju na uvid i vraćaju se.