O nama

Dom za odrasla i starija lica „MeliorVita“ u Zemunu je ustanova socijalne zaštite osnovana krajem 2012. godine, nastala na temeljima iskustva i dobre prakse naše „starije sestre“ – doma „MeliorVita“ u Jakovu.

Bavimo se pružanjem usluge domskog smeštaja za odrasla i starija lica koja, usled različitih poteškoća, ne mogu samostalno da se staraju o sebi, niti da borave u porodičnom okruženju.

Ustanova poseduje licencu za rad odobrenu od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zbog čega se možemo pohvaliti da ispunjavamo sve standarde za kvalitetan život naših korisnika.

Dom se nalazi na teritoriji opštine Zemun, u mirnom kraju, u blizini dva autoputa i glavnih gradskih saobraćajnica. Lokacija objekta omogućava dobru saobraćajnu komunikaciju sa svim delovima grada i sa beogradskim aerodromom.

Naš objekat je pristupačan i prilagođen potrebama starijih, nemoćnih, teže pokretnih i nepokretnih, kao i potrebama osoba sa invaliditetom.

Korisnici doma su pokretna, polupokretna i nepokretna lica, teško obeleli kojima je potrebna palijativna nega, kao i lica obolela od demencije. Korisnicima obezbeđujemo smeštaj u komfornom i prijatnom ambijentu, a stručno osoblje sa posebnom pažnjom brine o vašim najmilijima.

Misija

Naša misija je pružanje kompletnih usluga starima u stanju potrebe koji više nisu u mogućnosti da se staraju sami o sebi. Naš rad je usmeren na obezbeđivanje stimulativnog okruženja u kome će se naši korisnici osećati kao kod svoje kuće.

Vizija

Naša vizija je da dom „MeliorVita“ bude primer dobre prakse u zbrinjavanju starijih lica, uz promovisanje svih zagarantovanih ljudskih prava, a sve u najboljem interesu naših korisnika. Želimo da upravo oni budu naši najbolji ambasadori i da pokažemo da je starije doba – aktivno doba.